FREE ONLINE GAMES

O nama

Opus

Gdje smo?

Novosti o ansamblu

Voditelji

Članovi

Slike

Video

Diskografija

Suradnici

Tambura

Kontakt

Natječaj

Forum

Razmjena linkova

Ostale vijesti

Mapa weba

Lista svih igrica

Početna

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Apple iTunes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link exchange

 

 

 

 

 

10 najigranijih igrica

 

Ping Pong 2

Super Mario Bros

Boulderdash

BubbleTrouble

Tetris

Pacman

Prince of Persia

Crypt Raider

Micro Tanks

Superbike GP

 

 

Ili pogledajte sve dostupne igrice

Na našim stranicama možete naći linkove za neke besplatne igrice. Ako vam je dosadno možete ih zaigrati. Trudit ćemo se igrice prilagodimo okružju tako da ne iskaču dok se bavite njima. A ova stranica je zamišljena kao mali intermezzo da odmorite dok tražite neke ozbiljnije informacije. Naime mnogi su nas tražili da pronađemo nešto da se zabave kad im je dosadno a da ne moraju platiti jako mnogo (ili ništa). Kako su napravljene u Flash-u, možda će vas zatražiti da nešto download-ate da bi radilo. Svakako to prihvatite, jer bez toga igrice neće raditi.

 

Kako je bilo poteškoća sa opterećenjem servera, sve igre su prebačene na novi server. Od sada sve igre možete igrati na novoj adresi www.xigre.com ili samo kliknite na sličice ispod i odvest će vas do igara.

 

 

 

Super Mario Bros Armycopter Art Of War Tetris War games The Professionals Skidoo TT Splinter Cell 3 Prince of Persia Mayan Mask Spiderman PACMAN Art of war Abba the fox Supe Mario Sunshine Asteroids Bike Mania on Ice Attacktime 1i Chess 3D swat Boomerang Mayhem Bombs away Crypt Raider Pong Dr. Carter an the Wheels of Salvation Avenger Tetris Superbike Star Wars Airfox Microtanks Subcommander Alien 3 Frogger Squish Moonpatrol Bomberman Spank the Monkey Space Explorer UFO101 CelBlaster Lost city of gold King of the hill Chain reaction Rural racer Desert Battle Brainbots Bubble trouble AiB Cone Crazy Diamond Chaser GYroball Mahjongg Kilroy Bomber Jet Flash strike

 

 

JOŠ MNOGO VIŠE IGARA >>>

 

 

CATXDOG - Guide through cat & dog breeds Beaches in Croatia120x60 iTunesBanner Apple iTunes

Ove besplatne igrice su bazirane na Shockwave-u and Flash-u pa ne morate brinuti jer već imate instalirane potrebne stvari. Ako čak i nemate potrebne verzije, vaš pretraživač će upitati za instalaciju. Slobodno potvrdite jer možete vjerovati Macromediji.

Neke od ovih besplatnih igrica će možda trebati instalaciju Flash Enhancera da bi radile kako treba. Ako vas to upita samo potvrdite i pričekajte malo, instalirati će se sam. Nismo pisali upute za ove igre jer su ugrađene u same igre, iako samo na engleskom, pa ne bi imalo smisla ponavljati se. Ali nadamo se da ih razumijete.

Visitor Free Web Counter Free Hit Counter

eXTReMe Tracker

All games on tresnjevka.net are copyrighted or trademarked by their respective owners or authors.